Nieuws

"de Vlinderboom nieuwtjes"
Blijf op de hoogte van alle actualiteiten op openbare Jenaplanschool de Vlinderboom in Loon op Zand. Op de "Nieuws" pagina staan foto's en beschrijvingen van recente activiteiten.
1 december 2020
Surprises Op de Vlinderboom zitten hele creatieve kinderen en ouders! In de Sinterklaasperiode wordt er door de leerlingen van groep 5 t/m 8 hard gewerkt om een zo mooi mogelijke surprise te maken voor een andere leerling.Natuurlijk is hulp van de ouders hierbij welkom.
De surprises zijn gisteren ingeleverd en uitgestald, zodat iedereen kan zien hoe mooi alles geworden is. Er staan natuurlijk geen namen op de surpirses, dus de leerlingen van de bovenbouw moeten nog 4 dagen wachten en bedenken welk pakje voor hen zal zijn.
10 november 2020
Circusweek op de Vlinderboom Deze week staat helemaal in het teken van circus.
Het schoolkamp in oktober zou in het teken van "circus" staan.
Door COVID-19 kon het schoolkamp niet doorgaan. Vandaar dat we nu op school een circusweek hebben.
29 oktober 2020
De Dagpauwogen (gr. 7/8) praten met minister Grapperhaus De Dagpauwogen hebben vanmiddag gesproken met minister Grapperhaus van Justitie. Ze spraken over een heel belangrijk onderwerp nl.: sexuele weerbaarheid met name via internet. De kinderen hadden al een hele middag les gehad over dit onderwerp van Frank Snijders en om 14.30 uur kwam de minister via beeldbellen op het scherm en mochten de kinderen  vragen stellen aan Ferd Grapperhaus.
7 oktober 2020
Voorleeskampioen Vandaag hebben we onze jaarlijkse voorleeswedstrijd gehouden. 
Benthe van de Hooibeestjes is onze schoolkampioen.
Yara van de Dagpauwogen gaat onze school volgend jaar in februari vertegenwoordigen bij de Loon op Zandse kampioenschappen.
1 oktober 2020
winnaar van de maandelijkse prijsvraag Deze week was de trekking van de kalenderprijsvraag van september.
De gelukkige winnaar was Arend van de Hooibeestjes.
16 september 2020
Nieuwe touchscreens En dan zijn dit de nieuwe digiborden: Touchscreens met een lift.
In 2 lokalen staan ze al. Nu de andere 2 nog.