OPENBAAR JENAPLANONDERWIJS IN LOON OP ZAND

Uw kind voelt zich welkom op OBS De Vlinderboom

Als ouder van een 3-jarige peuter staat u voor een belangrijke keuze: welke school past het beste bij mijn kind? Om deze keuze zorgvuldig te maken denken we graag met u mee. OBS De Vlinderboom is een openbare Jenaplanschool met een heldere visie. Door de kleinschaligheid wordt uw kind écht gezien. Stamgroepleerkrachten en kinderen kennen elkaar. Dit geeft een groot gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Laten we persoonlijk kennismaken

U bent van harte welkom om zelf een kijkje te komen nemen. Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding op onze school. Zo kunt u samen met uw kind de leerlingen en leerkrachten in de stamgroepen aan het werk zien op een normale schooldag. Tijdens de rondleiding vertellen we u meer over de belangrijkste zaken op onze school. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de prettige sfeer en fijne klassen.

Altijd voor vragen bereikbaar

Heeft u specifieke vragen en wilt u meer informatie? Bel 0416 36 34 32 of maak gebruik van onderstaand reactieformulier. Hilde van Kempen (directeur) geeft u graag een rondleiding en vertelt u alles over OBS De Vlinderboom en hoe er op school gewerkt wordt.

Reactieformulier